Vem är ni?

Vem är ni som tittar in här på bloggen? Fredagen till ära tycker jag att ni alla skulle kunna ta och lämna en liten hälsning i kommentarsfältet! Det spelar ingen roll om ni är in här varje dag, bara nu och då eller om ni är här för första gången. Berätta vem ni är!


Kommentarer
Postat av: Jessica

Moi moi, jag e här förstås! Det borde vara obligatoriskt att lämna en kommentar varje gång man besöker en blogg, man blir ju rätt så nyfiken på vem det är som kikar in, verkligen... Fast själv e jag ganska lat på den fronten, hehe!

2011-12-09 @ 08:15:48
URL: http://silverkanten.blogspot.com
Postat av: Irene

Hej, hej :)

2011-12-09 @ 12:07:28
Postat av: Maria

Hejsan Lotte!



Jag tittar in rätt regelbundet jag. Din mamma och jag var arbetskompisar en tid och vi jobbade på Bule i Hesa. Innan du började studera i Åbo träffades vi visst en gång du och jag, men det minns du knappast.



Fick bloggadressen och har med intresse följt dig via dina texter och dina alldeles underbara foton. Bra kamera, men utan en bra fotograf blir det inte fina foton!



Jag bor i Esbo med gubben min.Vi har en chow chow valp som nu är 11 veckor och lika god och gullig som mina två tidigare varit. Från årsskiftet händer det och sker i mitt liv....ska förverkliga min butiksdröm och det känns både skrämmande, spännande men underbart härligt!



Hälsningar



PS

Ännu...grattis! Ni gifte ju er i somras! Ta väl vara på varandra!

2011-12-09 @ 15:53:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!