23022012

Nej, som tur blev jag inte sjuk, I'm back on track! Mer eller mindre i alla fall! Och vet ni vad, det doftar vår i luften! Sedan ett par dagar har vi haft 7-10 grader och nästa vecka ska det vara 10-11 grader flera dagar. Man vågar ju knappt hoppas, men *viskar*: kanske kanske kommer våren snart...? Adjö vinter - välkommen våren! Och jag måste medge att jag är väääldigt glad över att inte behöva kämpa med de snömängder ni på en del håll tycks ha i Skandinavien just nu! Man undrar ju nog om de värsta snöhögarna kommer att hinna smälta före nästa vinter...

Förhoppningsvis får vi snart ta en promenad genom en så här fin stadspark igen (bild från förra våren):Juhuu - es wird milder! Vielleicht dürfen wir bald wieder diesen schönen Anblick (Foto von 2011) im Schlossgarten genießen!?

Kommentarer
Postat av: Louise

Så fin stadspark :)

2012-02-23 @ 14:49:41
URL: http://wizy.blogg.se/
Postat av: Elma - Mitt liv som ogift!

Vilken fin bild! :)

Ofta du har det så varmt?! Vart bor du? här är det ca nollgradigt till -1...

2012-02-23 @ 17:11:40
URL: http://elmanorberg.blogg.se/
Postat av: Melissa - Livet i ett Fängelse!

Kikar in och passar på att önska dig en trevlig Fredag :) Hoppas ni får bättre väder än här, de stormar så fönsterna skallrar, lite typiskt när de vart sol och vår hela veckan haha. Har du några planer för helgen kanske? :)

2012-02-24 @ 03:37:58
URL: http://HTTP://LAVALI.BLOGG.SE
Postat av: Melissa - Livet i ett Fängelse!

Svar:

vad skönt, tror de är 2-3 plus här och ruskig storm som heter duga. Men de blåser ju bort allt slask också så man är nöjd, avskyr slask.

Blir lugnt i helgen, lite småförkyld så, men ska ner och köpa ett par byxor i alla fall, har ett par så kul att variera sig lite haha

2012-02-24 @ 17:06:04
URL: http://HTTP://LAVALI.BLOGG.SE

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!