Back

Jahapp, det har visst blivit lite bloggtoka här de senaste dagarna, men det beror enbart på att jag har semester och var bortrest över helgen.
 
Det var ett riktigt fint bröllop i närheten av Nürnberg i Bayern. Men hett var det - ja herregud vad vi svettades! I hela norra Tysland och Niedersachsen hade vi storm och ösregn när vi började köra neråt på fredageftermiddag - man såg ingenting på motorvägen och vi stod i evigheter i diverse trafikstockningar. Vid midnatt kom vi i alla fall fram - i Bayern var inga oväder i sikte och vid detta sena klockslag visade termometern fortfarande 27,5 grader! På dagen svettades vi i ca 35 grader. Helt galet! Det var som om vi skulle ha kommit till en annan värld...
 
Så här mysigt såg det ut i Niedersachsen på fredag (taget med mobiltelefonen...):
Och här var vindrutetorkarna på allra högsta hastighet; så nej, man såg verkligen INGET!
 
Igår på tillbakavägen kunde vi inte låta bli att ta en 20 minuters paus och köra ner från motorvägen, till vårt älskade Göttingen. Staden där vi båda studerat. Staden där vi träffades. Staden där vi har obeskrivligt många minnen. Det var en riktigt flashback. Vi tog oss bland annat en titt på det här undebart charmiga huset där vi bodde tillsammans med flera andra studenter under studietiden (även detta taget med mobilen):
 
 
En riktigt fartfylld helg alltså.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!