Bali in our hearts

Tempel, risterasser och färggranna offergåvor. Det är Bali i ett nötskal. Men Bali är så mycket mer än det!
 
Vi har njutit av sol, en härlig pool med swim up bar, ätit gott och fascinerats av hur vänliga balineserna är. Vi har beundrat all fantastisk natur med risterasser, vulkaner, djungel, stränder och slingrande vägar. Vi har klätt på oss saronger för att titta på tempel. Vi har bevittnat offerceremonier och promenerat genom djungel. Jag har druckit alldeles för mycket vattenmelon-, mango- och ananassaft. B har druckit alldeles för mycket Bintang-öl. Vi har hoppat undan miljontals mopeder och tutande taxin dag ut och dag in. Vi har svettats i hög luftfuktighet dygnet runt och flytt till kyliga köpcenter då det blev för mycket. Vi har uppplevt enstaka otroligt starka regnskurar. Jag har shoppat sandaler, halsband, stativ och plånböcker. B har shoppat t-skjortor och läderväskor. Vi har ätit lunch på Bubba Gumps och fått en oväntad, något pinsam honeymoon-konsert. Vi har förundrats över de många massagesalonger som finns i varendaste ett hörn och skrattat åt massörerna som vill att man ska komma på "masaas". Vi har unnat oss balinesisk massage och pedikyr. Vi har åkt de billigaste taxiresorna. Vi har snubblat över färggranna offergåvor och andats in den speciella doften. Vi har hört vågorna mot strand. Vi har ätit middag medan solen gått ner över en vacker horisont. Vi har lunchat vid risterasser och vulkaner.
 
Kort och gott: Vi hade en alldeles underbar semester i Bali. Även om Bali är på andra sidan jordklotet och flygresan tar två evigheter, är det verkligen värt det! Den här resan kommer jag aldrig att glömma.
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Jessica

Hehe, honeymoon-konsert; skulle gärna ha sett era miner då ni fick den;) Låter som om ni haft en härlig resa i alla fall!

Svar: Hehe, ja det var verkligen lite pinsamt när hela personalen vid restaurangen plötsligt - efter att vi beställt räkningen - kom ut med trummor och trumpeter och började sjunga för oss mitt bland alla andra gäster! Men det glömmer vi säkert inte i första taget ;)
kunterbunt

2013-02-26 @ 20:39:20
URL: http://silverkanten.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!