Cookies & Cream Fudge

Här följer det andra av två nya fudge-recept, Cookies & Cream Fudge: 
 
1 burk sockrad kondenserad mjölk (400 ml)
500 g vit choklad
1 nypa salt
Oreo kex
 
 
Rör ihop chokladen och kondensmjölken i en kastrull och låt chokladen smälta försiktigt. Rör om regelbundet så att inget bränner i botten. Rör ner Oreo-bitarna i smeten och häll allt på en ugnsform (ca 25*15 cm). Låt stelna i kylskåpet minst två timmar.
 
Den här fudgen är inte så chokladig som den i receptet i det föregående inlägget, vilket beror på den vita chokladen. Men söt är den; även här är man nöjd efter en bit eller två. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!