Menbur

Ett paket väntade på mig då jag kom hem idag. Paketet med skor och handväskor från Menbur som jag beställde hem för ett par veckor sedan. Det blev ett par sandaler och en clutch!





Onsdagens

Dagens väder: kylig morgon, men sol och 13 grader på dagen
Dagens outfit: svarta byxor, svart topp, vinröd tröja, sjal med leopardmönster, mina nya ballerinor


Leopardsjal från Kauflust Sörens - min nya favoritbutik

Dagens lunch: Penne med köttfärssås, vad fantasifullt...
Dagens låt: Bruno Mars: All She Knows
Dagens träning: Ben och axlar ska det bli
Dagens guldkant: Ben & Jerry's Caramel Chew Chew väntar på mig hemma i frysen

Bilder från en vårsolig söndagspromenad

















Istanbul - shopping

TvåveckorTvåveckorTvåveckorTvåveckor!! Tills vi åker till Istanbul! Besim och jag, Nicole och Alex, Daniel och Tobi! Jag vet att det börjar bli tjatigt, men jag-ser-så-fram-emot-det! Semester!!

I know, jag har börjat med min omfattande shoppingtur redan nu i Oldenburg, men i Istanbul ska det också shoppas - förutom sjalarna jag snackade om tidigare så blir det eventuellt följande grejs:

Jeans


Solglasögon


Skor



Jeansjacka




Dessutom lite Turkish Delight för söta stunder.
Alla bilder från google

Träning vecka 12

Måndag: 10 min löppass + biceps, triceps, bröst, mage
Tisdag: 20 min cykelpass + ben, mage, rygg, axlar

Söndag: 30 min cykelpass + ben, armar, mage, axlar

Motivationen i början av veckan avtog mot slutet, så det blev inte mer än de vanliga tre passen. Lite halveffektivt, särskilt på söndag. Fick en massa nya tipps från Siggy, som tränat i åratal, så nu blir det ny vecka, nya tag!

PS. Försöker ladda upp bilder från vår söndagspromenad, men uppladningen avbryts hela tiden. Det funkar inte heller om jag försöker ladda upp dem som lite mindre exemplar (400 px istället för 800 px) - någon som vet vad det beror på?

Lördag

En solig men något kylig (5-6 grader) lördag har det varit hittills. Efter att ha haft en väldigt rolig fredagkväll på Grand Café så blev det idag god lunch på stan och shopping med de bästaste av bästa. Killarna stod för shoppingen, vi tjejer satt och väntade. Ombytta roller indeed men kul var det i alla fall! Nu är det dags att pimpa upp lägenheten, baka den utlovade äppelkakan och hoppa in i lite snyggare kläder. Gäster ikväll. Men först ska jag dricka upp min mangolassi. Amen.

PS. Kan tiden stå still en stund, please? Ingen av oss vill räkna veckor. Men alla räknar vi veckor. En första kamp mot tårarna.

Oil of Olaz Wake Up Wonder

Förra veckan fick jag ett provexememplar av Oil of Olaz hudkräm Wake Up Wonder. Krämen innehåller mintextrakt och är väldigt fräsch och uppfriskande tidigt på morgonen! Rekommenderas!

Bildkälla: google

Ikväll kommer antagligen min nästan-man hem från Düsseldorf, en dag tidigare en planerat. Ser fram emot ett glas rött vin ute på stan.


Tapas Bar

Ännu en vårvarm dag med ca 15 grader och sol. En massa möten har jag haft idag, men jag avslutade dagen med två kolleger på en ny Tapasbar i Oldenburg. Det var sådär - kanske inte första stället jag vill till på nytt, men trevligt var det i alla fall!

google.com

Clutch

Hur häftig är inte denna fjädercluth från Asos?!


Hemmaknutar i solnedgången


Äppelkaka

På helgen förlorade jag ett vad. Väldigt onödigt. Jag och en kompis var helt säkra på att euron infördes 2001, en annan av våra vänner var helt säker på att den infördes 2002. Förstås var det 2002 men jag måste ju gå och slå vad. Om en kaka. En varm äppelkaka med vaniljsås. Eftersom jag inte har något dunderrecept för äppelkaka blev det att gå på jakt på den tyska receptsidan chefkoch.de (om ni klarar av att kocka på tyska så kan jag absolut rekommendera den här sidan - hundratals recept med kommentarer och betyg av en hel massa läsare; alltid ett säkert kort).

Slutligen fick det bli den här kakan, som jag har provbakat idag. God blev den, godkänt fick den. Så nu är jag ready to rumble när det kommer till kritan.


Receptet:
125 g socker
125 g smör
3 ägg
200 g mjöl
1 påse bakpulver (ca 17 g - sorry, i Tyskland räknar man bakpulver i påsar, inte i tsk)
1 msk mjölk
Skalet av 1 citron
700 g äppel
Pudersocker

Rör smör, ägg och socker till en vit, fluffig massa. Blanda bakpulvret med mjölet och blanda det med smör-ägg-socker-blandningen tillsammans med det rivna citronskalet och mjölken. Häll degen i en smörad och mjölad kak- eller pajform.

Skala och kärna är äpplen. Skär dem i klyftor och lägg dem på degen. Grädda i ca 180-190 grader i 30-40 minuter (beroende på ugnen). Låt kakan kallna och strö över pudersocker. Voilá!



Kissberry

Det finns en ny glassbutik i Oldenburg, Kissberry. Det funkar lite som Subway, men med glass. Först får man välja mellan fyra glassorter: gräddglass vanilj, gräddglass choklad, joghurtglass naturell eller joghurtglass skogsbär. Till det får man välja en sås och olika tillbehör, till exempel Smarties, jordgubbar, kiwi osv. Alldeles fantastiskt!


google

Min favoritkombination hittills är utan tvekan: Joghurtglass naturell + chokladsås + jordgubbar + mini-marshmallows. Oöverträffligt! Unschlagbar!

Kissberry finns det förutom i Oldenburg åtminstone i Bremen, så det måste ni absolut prova på om ni är i närheten!

Bröllopsplanering

Jippiii - nu har vi även en DJ för bröllopet! Träffades med chefen för en DJ-byrå som på basen av dagens samtal väljer ut en DJ åt oss. De verkar alla vara väldigt bra! DJ: Check!!


Följande grejer har vi redan avklarat på listan:
♥ Lokal för fest och vigsel
♥ Flera trevliga idéer för vigseln
♥ Talare för vigseln (ingen präst, eftersom det inte är en kyrklig vigsel)
♥ Färgschema
♥ Skickat Save the Date-korten
♥ Fotograf
♥ Frissa
♥ Bestämt blommor till brudbuketten
♥ Inbjudningskorten nästan färdiga
♥ Klänning
♥ DJ

144 dagar kvar!

Bildkälla: weheartit

Träning vecka 11/hyperextensions

Måndag: 12 minuter löppass + biceps, triceps, bröst, mage
Höjde vikten på tricepsövningen från 15 till 17,5 kg. Följande dags muskelvärk bevisar att det var effektivt!

Tisdag: Vila

Onsdag: Shopping ;)

Torsdag: 10 minuter löppass + biceps, triceps, bröst, mage (övre + undre)

Fredag: Vila

Lördag: Vila

Söndag: 20 min löppass + ben, mage, axlar, rygg

Hyperextensions är en av ryggövningarna jag kör - väldigt effektiv för de nedre ryggpartierna. Jag brukar ta en 5 kg vikt i famnen för att göra övningen något tyngre:

Cabrio love

Jag har sagt det tidigare, men finns det nåt bättre än årets och vårens första biltur med öppet tak?! Underbart!!


weheartit


Solen har skinit och vi har haft 15 grader hela dagen, välkommen vår! Butikerna har haft söndagsöppet idag så det blev lite småshopping idag igen (en sjal med leopardmönster för min del - bilder följer). Nu har jag just kommit hem från ett träningspass och ska snart styra kosan mot Vapiano för en god sallad och goda skratt.


Vapiano Oldenburg - bildkälla: vapiano.de

Underbara lördag!

Efter en lång natts sömn väckte den underbara solen oss.  Vår i luften, även om vinden var rätt kall. Men det struntade jag i och drog på mig Converse och läderjacka i alla fall.Det blev en heldag på stan med god mat och shopping i det nya köpcentret!

Shoppingen började med att jag igår kväll köpte en take away kaffemugg från Designforum (där de för övrigt har ett otroligt stort urval Iittala-produkter - trodde knappt mina ögon då jag såg det!). Sedan fortsatte det till andra butiker, bland annat till Kauflust Sörens.


Från Desigual blev det en väska:


Från Kauflust Sörens fyra toppar som alla var nersatta från 29,90 till 10 euro/styck!:



Och sist men inte minst: en ny nyckelring från Designforum:


Ikväll blir det vin och fingerfood hos några vänner - underbart!

Ciao!

Germany's Next Topmodel

För ett par veckor började den nya säsongen av Germany's Next Topmodel. Trots att jag tycker att kvaliteten blivit sämre och sämre under de senaste åren - särskilt efter att helt fel person vann förra året - fastnar jag ändå varje gång. Torsdag kvart över åtta. Punkt. Jag har till och med redan en favorit, Rebecca. Får väl hoppas att hon kommer lite längre än förra årets favorit.


google

Nail polish





Inspirerad av Mette.

BeeGee bags

Idag tänkte jag tippsa er om BeeGee Bags och deras alldeles underbara, söta små väskor! Är de inte alldeles oemotståndliga?








Bilder från beegeebags.com

PS. Herregud! Mindre än 150 dagar kvar till bröllopet!!

Japan

Det känns rätt absurt att skriva om mode och shopping medan Japan förstörs. Det känns absurt att svettas på löpbandet till tonerna av Please Don't Stop the Music medan man på teven ser tsunamin riva med sig allt den får i sina klor. Det känns absurt att se fram emot en shoppinghelg medan människor på andra sidan jordklotet förlorat allt de har. Det känns absurt att sakna någon som flyttar 300 km längre bort. Medan människor lider i ett land som kanske aldrig kommer bli sig likt. Ett land som inte kommer att vara förstört enbart under de kommande månaderna, ett land som det kommer ta åratal att bygga upp.

Hjälplös, det är vad man känner sig. Man ser bilderna på teven, försöker förstå. Kan inte förstå.

google

Schlosshöfe goes online!

Idag kommer man för första gången in på Oldenburgs nya köpcenters hemsida! Även om den fortfarande behöver matas med lite mera information tycker jag att den är riktigt lyckad! Snygga, vårfräscha färger!

På onsdag går startskottet. Vilket även betyder att en av mina bästa vänner lämnar staden om enbart några veckor. Årets dislike. Snyft.

 

Hallo Frau Jansén,

vielen Dank, ich war mir da auch nicht sicher, aber ist ja auch logisch. In diesem Semester werde ich allerdings fertig, schön und schade zugleich.

Herzliche Grüße sendet

Schmidt-Wilkens Detlef

[email protected]


Träning vecka 10/bröstpress

Måndag: 15 min löppass + biceps, triceps, bröst, mage

Tisdag: 15 min cykelpass + rygg, mage, axlar, ben

Onsdag: 20 min löppass + biceps, triceps, bröst, mage

Söndag: 30 min löppass + rygg, mage (inkl. plankan), axlar, bröst

Efter förra veckans butterfly-övning kommer här nu en kort beskrivning av följande bröstövning jag brukar kör, nämnligen bröstpress:

Helgen

Man skulle kunna sammanfatta helgen som (nästan) gått så här:

Väder: Sol, 12-16 grader! Vårkänslor inklusive fågelkvitter, läderjacka och Converse.
Lunch: Falafel på lördag, kycklinggryta med soltorkade tomater och spenat på söndag.
Höjdpunkt: Fredagkvällen med cocktail och skratt i Patio!
Träning: Söndagsträning i vanlig ordning: 30 min löppass och kraftträning.
Nedräkning: två dagar tills det nya shoppingcentret öppnar, mindre än en månad till Istanbul!
Musik: Lady Gaga: Born This Way, Jennifer Lopez: I'm Gonna Be Allright
Shopping: Body Shops Body Butter Lemon, väska för min HTC Desire. Blev stamkund på Body Shop och fick en mascara på köpet!



Stilig våroutfit

 



stylefruits.de

Friday I'm in love

Under den senaste veckan har jag dragit på mig både Converse och läderjacka för första gången det här året. Javisst var det lite väl kyligt ibland, men jag har bestämt mig för att det är vår. Nu. Med tanke på att det har varit 8-10 grader och soligt de senaste dagarna så är jag ändå inte helt ute och cyklar. På söndag lär det ska bli 14 grader! Jawohl! Nu är det bara att vänta på dagen då jag kan köra med öppet tak igen. Det borde inte ta alltför länge mera.



Nu blir det en cocktail i Patio med några vänner. So long!

HTC Desire

Det som jag var efter idag var min splitternya nya mobiltelefon, en HTC Desire! Kärlek! Har tyvärr inte hunnit ta foton ännu, så ni får nöja er med den här bilden från google.

 

UPDATE: Efter enbart några timmar med min nya vän kan jag bara konstatera att jag är hur övertygad som helst! Underbar telefon, ja frågan är om en sådan här pryl fortfarande ska kallas för telefon?? Man har världen i sin ficka!


Ny familjemedlem

Idag får jag äntligen hämta min nya - ja vadå?

Här är några ledtrådar:
Den är svart, något tunnare och något större än min nuvarande.
Den har allt man behöver och lite till!
Den är hur tuff som helst! Born to be cool!
Oftast bor den i min väska.
Namnet är tvådelat: den första delen börjar på H, den andra på D.

Den som gissar rätt vinner ära och berömmelse!

Stay tuned!

Compliments



Inspiration: Beach wedding






weheartit, google


Schlosshöfe Oldenburg

Jag orkar inte vänta längre tills det nya shoppingcentret i Oldenburg - Schlosshöfe - öppnar! En massa nya butiker, en massa nya restauranter! Nästa veckas onsdag går startskottet! Ifall någon av er råkar ha vägarna förbi Oldenburg under den kommande tiden så vet ni alltså vad ni ska ta er till!


Webcambild från måndag, 7 mars. Bildkälla: www.ece.de

Det här står överst på min shoppinglista för de olika, nya butikerna:

Desigual
En väska i deras fina, färgglada mönster. Eventuellt också en topp och/eller en kjol.


google

Vila Clothes/Gina Tricot
Klänningar, kjolar, toppar för våren och vår Istanbulresa


ginatricot.de, vila.dk

När benen inte längre bär blir det sushi i den nya sushibaren. Eller tapas i den nya tapasbaren! Ännu 7 dagar kvar! Som tur är det söndagsöppet nästa veckas söndag efter att de öppnat! Vem bryr sig om söndagens träningspass då?!

Hyacinter





Lördagsoutfit

Så här såg jag ut på lördag då vi var på sightseeingtur i det oöppnade shoppingcentret, njöt av sol, skratt och helg!


Topp: Zara
Tröja: H&M
Jeans: The Sting
Stövlar: Tamaris

Take a chance



Träning vecka 9/Butterfly

Träningsveckan som gått var en ganska vanlig sådan, inte särskilt speciell på något vis.

Måndag: 15 min löppass + biceps, triceps, bröst, mage

Onsdag: 15 min cykelpass + rygg, mage, axlar, ben

Söndag: 15 min cykelpass + mage, axlar, rygg

Efter att ha visat mina biceps- och tricepsövningar tänkte jag nu gå in på mina bröstövningar. En av de som jag börjat med under de senaste veckorna är Butterfly; rätt så tung i början men väldigt bra:


Dunkin Donuts

Jag har syndat i helgen: Besim köpte hem en hel hög med donuts från Dunkin Donuts i Berlin och de är bara så otroligt goda! Jag bad honom köpa typ två stycken och han kom hem med - håll i er nu! - 18 stycken...! Ja ingen fara, jag tänker faktiskt inte äta upp alla själv. Som tur var så hade vi gäster igår kväll så de fick delta i ätandet. Puh! Nu ser jag fram emot en hälsosam vecka!



What a fantastic Saturday!

Jag njuter av en alldeles underbar lördag! Solen skiner, jag har ätit gott och varit på äventyr med de bästaste av vänner hela dagen!

Efter en skön lugn morgon och en god lunch hemma träffades vi med T, A och N för att se på Oldenburgs nya shoppingcenter som öppnar den 16 mars! Eftersom det inte är öppet för allmänheten ännu var vi lite VIP - tack T! Det kommer att bli fantastiskt: Vila Clothes, Gina Tricot, Sushirestaurant, Tacobar osv. osv. Oh yes!

Dessutom unnade jag mig några hårprodukter från Toni & Guy (ja inte i shoppingcentret då, utan i en annan butik!):



Tulpaner

Jag kan bara hålla med Mette om att tulpaner är vackra även då de vissnar. De här köpte vi för en vecka sedan och de ser fortfarande rätt så stolta ut!





Inbjudan

God morgon världen!

Fredag! Underbart! Besim är i Berlin idag och imorgon så jag har tänkt ha lite kvalitetstid med mig själv tills imorgon. Kanske någon ställer upp och tar en drink med mig ikväll?

Då jag kom hem igårkväll väntade den här fina inbjudan från finaste I på mig! Jippii vännen - jag ser så fram emot juni! It's gonna be fantastic!

Take me back to sweet old memories

En frostig torsdagmorgon, is på bilfönstren. Tonerna av Waka Waka på vägen till jobbet tar mig tillbaka till sommaren 2010 och fyller mig med vemod. Tänk att tonerna av en enkel sång är det enda som behövs för att ta en tillbaka. Tillbaka till en upplevelse, en känsla, en ljummen sommarvind, ett äventyr eller ett skratt. Vemod, kärlek, längtan och saknad fyller mitt bröst. Allt i ett enda sammelsurium utan sammanhang. Den tredje mars tjugohundraelva verkar bli en dag fylld med känslor och ljuva ord. Utan orsak. Bara för att. Einfach nur so.

Guten Morgen Frau Jansén,

 

mit der Anfrage bin ich derzeit beschäftigt.

 

Herr Stubbe erfüllt leider keine der Hochschulzugangsberechtigungen nach § 18 Nieders. Hochschulgesetz.

 

§ 18 Abs. 4 S. 2 Nr. 1 NHG fordert eine mindestens dreijährige Ausbildung. Die Ausbildung als Justizvollzugsbeamter dauerte 2 Jahre.

Auch nach BERUFENET der Bundesagentur für Arbeit ist diese Ausbildung regulär als zweijährige Ausbildung geregelt.

 

Die anderen Ausbildungen zum Elektroanlageninstallateur und zum Energieanlagenelektroniker hat er jeweils auch nur 2 Jahre absolviert und dort nach seinem Lebenslauf auch keine drei Jahre Berufspraxis gesammelt. Das reicht leider nicht aus.

 

Ich werde Herrn Stubbe einen entsprechenden Bescheid zukommen lassen.

 

Beste Grüße,

Wolfram Seppel


02032011

Igår kväll var som sagt min kära bror på besök i Oldenburg - det var härligt att träffas igen och vi hade hur kul som helst. Efter att han hade hittat hit satt vi en stund och pratade hemma hos oss och sedan bar det av downtown för lite vardagslyx: Grand Café, Club Sandwich med kyckling och bacon, skratt och roliga historier. Ett stort "like" på den kvällen!


google, weheartit

Idag har solen skinit men samtidigt har det varit kyligt. Det ryktas om att våren gömmer sig i Kassel, Frankfurt och Düsseldorf - det borde alltså inte ta alltför länge innan den tågar in här med då! Jihuu!

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">

<head>

<title>${BlogTitle} - ${BlogDescription}</title>

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=ISO-8859-1" />

<meta name="generator" content="${AppUrl}" />

<link rel="stylesheet" href="${BlogUrl}style.css" type="text/css" /><!--//-->

<link rel="alternate" href="${BlogUrl}index.rss" type="application/rss+xml" title="RSS" />

<script type="text/javascript" src="http://static.blogg.se/public/js/script_blogg.js"></script>

<script type="text/javascript" src="http://static.blogg.se/shared/js/script.js"></script>

</head>

<body>

<div id="wrapper">

<div id="header">

<div id="dropdown">

<form name="jump7">

<select name="menu7" onChange="location=document.jump7.menu7.options[document.jump7.menu7.selectedIndex].value;" value="GO">

<option selected>Senaste inlägg</option>

<option>-------------------</option>

<tag:recentlist limit="20">

<option value="${EntryPermaLink}">${EntryTitle}</option>

</tag:recentlist>

</select>

</form>

</div>

<div id="dropdown2">

<form name="jump5">

<select name="menu5" onChange="location=document.jump5.menu5.options[document.jump5.menu5.selectedIndex].value;" value="GO">

<option selected>Kategorier</option>

<option>-------------------</option>

<tag:categorylist>

<option value="${CategoryLink}">${CategoryName}</option>

</tag:categorylist>

</select>

</form>

</div>

<div id="dropdown3">

<form name="jump3">

<select name="menu3" onChange="location=document.jump3.menu3.options[document.jump3.menu3.selectedIndex].value;" value="GO">

<option selected>Arkiverat</option>

<option>-------------------</option>

<tag:archivelist>

<option value="${ArchiveLink}">${ArchiveName}</option>

</tag:archivelist>

</select>

</form>

</div>

<div id="dropdown5">

<form name="jump8">

<select name="menu8" onChange="location=document.jump8.menu8.options[document.jump8.menu8.selectedIndex].value;" value="GO">

<option selected>Designad av</option>

<option>-------------------</option>

<option value="http://tescho.se" target="_blank">Tescho</option>

</select>

</form>

</div>

</div>

<div id="content">

<tag:entrylist limit="15">

<a name="a${EntryNum}"></a>

<div id="tid">${EntryDate} | ${EntryTime}</div>

<h3>${EntryTitle}</h3>

<div id="start"><a href="index.html"><img src="http://gratisbloggdesigners.blogg.se/sjunde/images/2009/start_56853740.gif" title="Tillbaka till startsidan" border="0"></a></div>

<div class="entrybody">${EntryBody}</div>

<div id="copyright">© Alla bilder och all text på denna sida tillhör mig om inget annat anges och får inte kopieras eller användas av någon annan!</div>

<div class="entrymeta">

<a href="${EntryPermaLink}">Direktlänk</a> |

<a href="${EntryCategoryLink}">${EntryCategoryName}</a> |

<a href="${EntryPermaLink}#comment">${EntryCommentCount} kommentarer</a>

<tag:taglist title="Nyckelord: ">

<a href="${TagURL}" rel="tag">${TagName}</a>

</tag:taglist>

</div>

</tag:entrylist>

</div>

<div id="extrameny">

<div class="navheader"></div>

<img src="https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2436212/images/2011/180_129163007.jpg" border="0"/>

<br />

<br />

Namn: Charlotte

<br />

Ålder: 26

<br />

Bor: Tyskland

<br />

Kamera: Canon EOS 500D

<br />

<br />

Bloggar om: min vardag, träning, mode, shopping, resor och mat. För tillfället får ni även följa med förberedelserna för vårt bröllop i augusti 2011

<br />

<br />

<br />

Countdown

<br />

<div><a href='http://www.count.nu' style='font: normal 12px/16px Corbel; color: #000;padding: 3px;background: #ffffff;text-decoration: none;'><script language='Javascript' src='http://www.count.nu/c.php?y=2011&m=4&d=12'></script> dagar kvar till Istanbul</a></div>

<div><a href='http://www.count.nu' style='font: normal 12px/16px Corbel; color: #000;padding: 3px;background: #ffffff;text-decoration: none;'><script language='Javascript' src='http://www.count.nu/c.php?y=2011&m=8&d=13'></script> dagar kvar till bröllopet</a></div>

<br />

<a title="kunterbunt on Bloglovin" href="http://www.bloglovin.com/sv/blog/2304135/kunterbunt/follow"><img alt="bloglovin" border="0" src="http://www.bloglovin.com/widget/bilder/sv/widget.gif" /></a>

</div></div>

</div> <br />

</div>

<img src="http://stats.blogg.se/?id=${BlogID}" border="0" width="0" height="0" alt="" />

<script type="text/javascript">

var _gaq = _gaq || [];

_gaq.push(['_setAccount', 'UA-21057772-1']);

_gaq.push(['_trackPageview']);

(function() {

var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true;

ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js';

var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s);

})();

</script>

<script src="http://cdn.wibiya.com/Toolbars/dir_0736/Toolbar_736751/Loader_736751.js" type="text/javascript"></script><noscript><a href="http://www.wibiya.com/">Web Toolbar by Wibiya</a></noscript>

</body>

</html>


40 days and 40 nights

40 dagar kvar tills vi åker till the beloved city of Istanbul! Längtan!!




google, wehearit

Nelly

Hur tjusig är inte den här klänningen från Nelly?! Den kommer från märket Love och kostar 68,90 euro. Nu är då frågan: är den för ljus för att bära på ett bröllop? Har ju en del sådana på kommande under de kommande 1,5 åren, så det gäller att passa på att köpa klännngar då man har en bra orsak, haha!

 


nelly.com

Fotoinspiration

Så här mitt i den gråa årstiden är jag säker på att jag inte är den enda som saknar inspiration och idéer för snygga foton. Vad man behöver är några riktigt bra inspirationskällor. Ofta kollar jag weheartit elller googlar bilder för en viss kategori, men det är inte alltid man verkligen hittar den inspiration man söker.


google

Därför tänkte jag idag bjuda på några länkar till sidor och bloggar med otroligt vackra foton och inspiration så det bara smäller om! Länkarna hittade jag här; plockade ut de bästa.

Se, njut och låt er inspireras med kameran i högsta hugg!

http://www.photoschau.de

http://www.mexi-photos.com

http://www.chris-photos.de

http://k-ho.de/bilder

http://blog.rickster.de

http://sayami.de/browse/

http://www.jaromo.de

Första mars!

Första mars redan! Nu är det väl ingen och inget som kan hindra våren från att ta det stora klivet tillbaka, eller?

weheartit

Idag får Oldenburg förnämt besök: min käraste bror kommer hit på arbetsresa ikväll, så då blir det lite snabb sightseeing och något gott att äta och/eller dricka!

Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!