Supertalent

Förra veckan började Supertalent här i Tyskland, alltså typ tyska versionen av America's got Talent. Egentligen tänker jag varje år att jag inte ska se på det för att det inte är så otroligt bra, men som det alltid är så gör jag det i alla fall...

Förra helgen uppträdde en helt fantastisk 14-åring, Andrea Renzullo, med Leona Lewis låt "Run" Tyvärr finns videon inte på YouTube , men klicka här för att se hans uppträdande på tyska Clipfish. Jag säger bara: gåshud!!

Spend all your time waiting...

En av de vackraste sångerna jag känner till. Som någon hade kommenterat på YouTube: "A masterpiece of emotions".

Nespresso Kazaar

För några dagar sedan beställde jag nya Nespressokapslar, bland annat vinterns limited edition, nämligen Kazaar. Nespresso har kapslar på en intensitetsskala från 1 till 10. Kazaar är kategori 12. Jag var lite skeptisk om den inte är för stark, men den är faktiskt riktigt god: både som ren espresso och som cappuccino eller latte macchiato.

Nespresso Kazaar - The strongest coffee Nespresso has created.


elespacio.net

Brudklänning

Jag drömmer om och funderar på brudklänning för nästa sommar... Har kommit fram till att det nog får bli a-linje och ärmlöst/utan axelband. Hittade den här klänningen på nätet: ack så vacker!! En dröm!


brautwelt24.de

Den lilla svarta

Min nya klänning från Vila har kommit - Me like!


Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!