Semestern närmar sig!

Semestern närmar sig! På fredag bär det av! Klockan 21 lyfter flyget med Airberlin från Düsseldorf. Först bär det av till Abu Dhabi, där vi byter flyg och flyger vidare till Phuket. Landar gör vi 18-tiden lokal tid efter två sex timmars flyg. Därifrån bär det vidare till vårt hotell, Cape Panwa Hotel. Två veckor sol, strand, utflykter och avslappning väntar på oss. Ännu har jag inte realiserat att vi åker snartsnartsnart! 
 
Hem kommer vi den 28 mars. So long!
 
Bildkälla

Träning vecka 11

Måndag
12 min cykelpass
Armar: Bicepscurls med hantlar (5 kg), tricepspress (22,5 kg)
Rygg: Latsdrag till bröst (40 kg)
Bröst: Bröstflyes (20 kg), sned bänkpress (11,25 kg)
Mage: Situps (2*100 klassiska + 2*45 sneda crunches)
 
Tisdag
Plankan (2+1+1 minut)
 
Onsdag
Axlar: Axelpress med hantlar (5 kg), hantellyft åt sidan (2,5 kg), front raises (2,5 kg) 
Rygg: Latsdrag bakom huvudet (45 kg)
Bak: Benspark glutaeus (70 kg)
Mage: Situps (200 klassiska, 2*40 sneda crunches)

Träning vecka 10

På grund av min förkylning blev det inte mycket till träning den här veckan (och inte förra veckan heller). Det hjälps inte, även om det är irriterande så här kort före semestern. Min deal med mig själv är att jag istället packar ner träningsskorna i kappsäcken - ifall motivationen överraskar en trots 30 graders värme...!
 
Onsdag:
Armar: Triceps med hantlar (3*20), axelövningar
Planka på boll (1,5 minut) - lite försiktigt här liksom...
 
Söndag:
Planka på boll (1,5 + 1,5 +1 minut)
 
 

Första vårdagen 2014

Sol sol sol och mera sol. Vårrock. Solglasögon. Första kaffet på uteserveringen. Glass med vit choklad. De första små mössöronen. Citronfjärilar!
 
Det är bara början av mars, men våren är här! Den här söndagen var den finaste och soligaste dagen hittills det här året! Välkommen sol! Välkommen vår!
 
 
 
 

 
 

Dubbelt medborgarskap

Det tog en tid (tysk byråkrati!) och var förknippat med en hel del absurda diskussioner, men som man säger på tyska "was lange währt wird endlich gut" - det som tar länge blir bra till slut... Sedan fredag är jag officiellt tysk medborgare och har dubbelt medborgarskap! Hipp hipp hurra! Bara jag får mitt tyska pass om några veckor ska jag börja resa med dubbla pass för att förrvirra alla, haha!
 
Bildkälla

5 mars 2014

Efter att en jobbig förkylning så småningom börjar släppa taget och jag har återvänt efter en lång helg i Nordrhein-Westfalen, börjar jag kanske snart känna mig som folk igen.
 
Egentligen skulle det ha kunnat vara ett riktigt trevligt veckoslut; vi var i Düsseldorf, träffade vänner, åt gott (bland annat en underbar Cup cake), hade fint väder och så vidare. Men jag gick omkring som i ett töcken - tack förkylning.
 
Nu är det back to work och slutspurt före semestern som gäller! Wish me luck!
 

Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!