Saknad

Jag saknar dig så. Jag kan inte sova utan dig. Jag saknar din godnattpuss då du lägger dig efter att jag redan somnat. Jag saknar att vakna upp till din väckarklocka. Jag saknar att du ringer mig under lunchpausen och medan du kör hem från jobbet, jag saknar att gå på gymmet med dig efter jobbet, att städa upp kläder du låtit ligga och skor som står mitt i rummet, jag saknar att du köper onödiga saker som fyller upp hela kylskåpet. Jag saknar din närvaro, din värme, den säkerhet jag känner då vi är tillsammans. Jag saknar att skratta tillsammans med dig, jag saknar hur du talar en massa strunt. Jag saknar att du ringer tre gånger på dörren för att du inte orkade ta nyckeln med dig. Jag saknar att du hör samma sång gång på gång igen tills jag blir tokig.Jag saknar att krama dig medan du står och tittar ut genom balkongdörren, att lägga huvudet mot din trygga rygg och känna närhet, säkerhet, värme.Kanske behöver man vara ifrån varandra ibland för att kunna uppskatta det man har, för att hitta tillbaka till varandra även då man aldrig förlorat varandra. Jag räknar dagar. Planerar resten av sommaren, hösten, vintern. Vill tillbringa dagar, veckor, månader, ja livet med dig.

Jag saknar min bästa vän och bättre hälft.

Bildkälla: weheartit

Onsdagens eskapader

Onsdagen till ära har jag idag:

Slagit pannan i en stol och fått en bula.

Ätit spaghetti med paprikasås som smakade ketchup.

Fört ett telefonsamtal med en person som ringde förra veckan och ställde exakt samma frågor som då - som om vi aldrig hade talats vid tidigare. Dolda kameran?

Grälat med ett arrogant Arschloch aka en IT-människa som är för lat för att göra sitt j*vla jobb! Och striden är inte förbi än - nej, verkligen inte!

Sett en ursöt bebis.

Halvt skrattat ihjäl mig åt en massa vitsar som kanske inte hade varit helt så hysteriskt roliga om det inte skulle ha varit efter en lång, tung arbetsdag och efter en orolig natt. Men skrattade så tårarna nästan rann - ja det gjorde jag ändå.

Varit i matbutiken och fått den skramligaste kärran ever.

Tisdag, 27 juli 2010

Jag måste medge att det nya jobbet är riktigt kul. Jag går gärna till jobbet för tillfället. Klart att det finns saker och ting som är mindre spännande, men den nya utmaningen gör mig gott, indeed. Efter jobbet var jag på ett gympass för andra dagen i rad - var inte särskilt peppad på att vara ensam hemma, så det blev riktigt kul att svettas lite och prata strunt med bekanta.

Nu söker jag efter väggdekorationer/-bilder för insidan av badrumsdörren. Vi har haft en bild med två vallmoblommor där hittills, men de har bleknat från rött till gult, så det ser inte så fint ut längre. Det behövs någt nytt. För övrigt funderar jag på vad jag skulle kunna överraska B med när han kommer hem igen om 1,5 vecka. Idéer mottages mer än gärna!

En tysk klassiker med kul text som avslutning:


Kärlek

Jag saknar dig redan innan du åkt iväg. Ser fram emot att få hem dig igen medan du fortfarande ligger tätt intill mig. Kan inte njuta av dagarna för att saknaden redan nu tagit över. Hur klarade jag tidigare av det? Hur klarade jag av två månader, hur klarade jag av fyra månader då till och med två veckor känns tungt just nu?


weheartit


Oi va voi

Igår hade jag en stressig dag men en underbar kväll, då jag var på Oldenburgs kultursommar med underbara vänner och bra musik. Det var en härlig, lagom varm sommarkväll i bästa sällskap! Bandet som spelade kände jag inte till från tidigare; Oi va voi heter de och kommer från London. Det var riktigt skön musik, delvis lite som Morcheeba.


Ljuva sommar!

Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!