day 29 - a movie

Det finns så otroligt många bra filmer, men jag tänkte ta upp den tyska filmen "Keinohrhasen" från år 2007. Filmen var väldigt populär och Til Schweiger, som är en av de mest populära och - enligt mig - bästa tyska skådespelarna, spelade ena huvudrollen.

Keinohrhasen är en romantisk komedi om kändisreportern Ludo som blir dömd till samhällstjänst på ett daghem efter att ha lyckats ställa till med det ena och det andra. På daghemmet jobbar Ludos barndomsvän och mobbningsoffer Anna. Anna hämnas genom att ge Ludo otrevliga, tråkiga uppgifter på daghemmet. Småningom blir de vänner och det hela utvecklas till en halv - inte alldeles enkel - kärlekshistoria.

En väldigt varm och glad film som jag rekommenderar för alla som vill se en tysk romantisk komedi! Uppföljaren Zweiohrküken släpptes år 2009, även den helt klart sevärd!


Kommentarer
Postat av: Millah

Hej... Allt bra?

Jag har igång massa roliga tävlingar & det kommer in nya titt som tätt!Du hittar tävlingarna här---> http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.htmlTa hand om dig =) Kramar // Millah

2011-02-09 @ 00:52:36
URL: http://millahoman.blogg.se/
Postat av: Laura

Oj, roligt att du delar med dig av tyska filmtips :) Det känns som om jag skulle ha glömt att jag någonsin har studerat lite tyska - det är så länge sen och nu har det kommit så mycket annat "i vägen" att jag sällan hinner "uppehålla" språkkunskapen. Kanske lite tysk film skulle do the trick. Det tar ju inte tid på samma sätt att se på film, och jag gillar att träna tyskan i "roliga" former som att läsa romaner etc.

2011-02-09 @ 09:28:04
URL: http://fashionportfolio.blogg.se/
Postat av: Adela^^

Vilken fin blogg du har! Allt bra denna onsdagen då?:)

2011-02-09 @ 12:22:22
URL: http://studiobitch.blogg.se/
Postat av: Adela^^

SV: så lite så, Usch vad jobbigt.. Själv är jag sjuk som attans och ligger hemma och vilar mig:)

2011-02-09 @ 13:33:22
URL: http://studiobitch.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!