Pumpasoppa
800 g pumpa (netto)
600 g morötter (netto)
1 lök
5 cm ingefära
2 msk smör
1,2 l grönsaksbuljong
ca 300 ml kokosmjölk
salt och peppar
Citronsaft
Koriander
google
Skala och tärna pumpan, morötterna, ingefäran och löken, bryn i smör. Låt grönsakerna koka med grönsaksbuljongen i en stor kastrull i 15-20 minuter. Mixa soppan tills alla grönsaker är purerade. Tillsätt kokosmjölk, salt, peppar och citronsaft och låt soppan koka upp. Garnera med koriander.
600 g morötter (netto)
1 lök
5 cm ingefära
2 msk smör
1,2 l grönsaksbuljong
ca 300 ml kokosmjölk
salt och peppar
Citronsaft
Koriander
Skala och tärna pumpan, morötterna, ingefäran och löken, bryn i smör. Låt grönsakerna koka med grönsaksbuljongen i en stor kastrull i 15-20 minuter. Mixa soppan tills alla grönsaker är purerade. Tillsätt kokosmjölk, salt, peppar och citronsaft och låt soppan koka upp. Garnera med koriander.
Kommentarer
Trackback