Viktiga tipps för brudar

- Köp bekväma, fodrade skor! De kostar lite mera än vanliga, men det är det värt! Jag hade i och för sig ont i fötterna kl. 2 på natten, men bara för att man gått i högklackat hela dagen. Blåsor hade jag inte.

- Om du har råd, engagera en bröllopsplanerare

- Kom ihåg att ha enkla barnrätter för eventuella smågäster, även om du har buffet. Antipasti, rostbiff & company är inte alltid särskilt barnvänligt.

- ta med dig dina brudtärnor och/eller bästa vänner till frissan! Då har du tid att umgås med dem en stund och nervositeten släpper för en stund då man inte är ensam.

- Midnattsbuffet är strunt - alla har just ätit! Om man har haft buffet kan man be personalen låta allt som håller stå kvar lite längre eller lägga upp "resterna" på nya fat så att det ser trevligt ut så att gästerna kan äta när de vill - om de vill. Om man officiellt har en midnattsbuffet kan det lätt avbryta festen om alla ska sätta sig ner och äta igen. Vi valde att låta resten av buffeten stå kvar på nya fat och ingen klagade på att de var hungriga.

- be dina brudtärnor ta med en säkerhetsnål eller två - man vet aldrig vad som händer med klänningen under kvällens lopp...

- njut av dagen och uppmärksamheten, le, dansa och ha kul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!