Höstens bikiniäventyr

Det är inte i september man ska köpa bikini. Punkt.

Men vad gör man då ingen sommar visat sig under bikinimånaderna och man varit mer fokuserad på att hitta en varm tröja och regntäta skor än att störta sig på de färggranna bikiniavdelningarna? Vad gör man då varken klädskåpet eller byrålådan spottar ut en bikini man tycker om då det bara är två veckor kvar till den spontana solsemestern?

Man går från butik till butik i hopp om ett stort och fint bikiniutval, där man kan välja och vraka och till sist bestämma sig för fem stycken i olika modeller och färg. Istället möts man av verkligheten: enstaka rester bestående av storblommiga baddräkter med tantvarning, sneda bikinin som stirrar surt på en, bikinöverdelar utan passande underdel, bikiniunderdelar utan passande överdel. En äkta man som pekar på underklädesavdelningen och lyckligt utbrister - men de här då?!

Vad lär vi oss av detta? Köp alltid en bikini i början av sommaren. Även om du blir tvungen att klä av dig både ylletröjor och UGG-stövlar för att kunna prova den. Vem vet vad du hittar på under årets alla andra månader!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!