Resor 2013

Februari:
I februari åkte vi på en absolut drömresa och försenad honeymoon till underbara Bali. Det finns knappt ord för att beskriva vilken fantastisk resa detta var - två veckor jag aldrig kommer att glömma. Människorna, kulturen, naturen. Långt borta i en annan värld. Underbart.
 
 
Mars:
I mars åkte vi till Mönchengladbach och Siegburg för att hälsa på vänner, hälsa en liten liten flicka välkommen till världen och fira en födelsedagsfest.
 
Maj:
I maj blev det Finland med fint väder samt besök hos både familj, släkt och vänner.
 
Juni:
I juni tillbingade jag en helg hos vänner i Mönchengladbach, köpte en ny läderjacka och gosade med världens finaste lilla flicka.
 
Augusti:
I augusti tillbringade vi två veckor i ett väldigt hett Turkiet. Det blev en massa släktbesök i både Gemlik och Bursa. Resan avslutade vi med en natt i Istanbul, en av mina absoluta favoritstäder.
 
 
September:
I början av september tillbringade vi en vecka i Herdecke i närheten av Dortmund. B lärde känna sin nya arbetsgivare och vi utnyttjade situationen och besökte både Dortmund och Düsseldorf under veckans gång.
 
Oktober:
I oktober åkte vi till Mönchengladbach. Vi hälsade på vänner och hämtade Bs nya bil.
 
UPDATE: December
Spontant ålte vi i december fyra dagar till Amsterdam. Vi frös, köpte roliga Amsterdam-mössor, svor över maten och skrattade vid Madame Tussauds.
 
 
 
Nu ska det bli spännande att se vilka resor som kanske väntar oss 2014. Bring it on!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!