Dortmund

Dortmund, ja... 
 
Efter en turbulent arbetsdag åkte vi på fredageftermiddag till Dortmund, checkade snabbt in på hotellet och åkte vidare till en restaurang där vi tillbringade resten av kvällen med nya bekanta, en hel del vitt vin, champagne (ja, äkta!), Vitello Tonnato, risotto och en hel del annat smått och gott. Efter middagen bär det vidare till deras hem - man fick kämpa för att inte bara stå och gapa: Garage med plats för sex (!) bilar, en swimming pool med bastu, ett kök stort som en lägenhet, ett vitt biljardbord och en asiatisk trädgård. Bland annat.
 
Som tur fortsatte lördagen på något mer normala nivåer. Vi tog oss en titt på Dortmund City, skrattade över likheterna Thier Galerie i Dortmund har med köpcentret där vi bor, drack kaffe ute, åt Fisch & Chips, gick i butiker, körde runt i stan och tog det riktigt lugnt. På eftermiddagen bar det tillbaka hem och dagen avslutades med Bionade och några tapas vid Patio. 
 
Det är en hel del som kommer att ändras de kommande månaderna, det blir spännande, stressigt och skrämmande samtidigt. Men nu är det måndag och solen ska skina hela veckan. One step at a time.
 
 
 
 
 
Källa
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!